Over ons

Home 9 Over ons

Uw betrouwbare partner in mobiliteit

Welkom bij Virena Zakelijk, het B2B platform van Virena Autogroep. Wij zijn de Kia dealer van de regio Drenthe en Groningen en kunnen onze zakelijke klanten een prachtig totaal pakket bieden voor zorgeloze mobiliteit.

Ons bedrijf heeft jaren lange ervaring in de mobiliteitssector en wij weten precies wat u als klant nodig bent. Onder de namen Weesepoel en van Staalduinen hebben wij jarenlang onze regio mogen bedienen met het merk Kia en leverden wij universeel onderhoud aan alle merken. Deze ervaringen zetten we nu in onder de naam Virena Autogroep en hebben we vestigingen in Groningen, Assen, Ten Boer, Winschoten, Stadskanaal en Emmen. Zo is er altijd een vestiging in de buurt.

Uw mobiliteitspartner voor lease, onderhoud en meer

Welke mobiliteit u ook zoekt, wij hebben altijd een passende oplossing op maat. Hieronder een voorbeeld van de mogelijkheden die Virena Autogroep kan bieden:

  • Zakelijke lease
  • Zakelijke koop (nieuw Kia en gebruikt alle merken)
  • Short lease
  • Private lease (passend in een mobiliteitsbudget)
  • Autoverhuur
  • Financiering
  • Dealeronderhoud Kia
  • Universeel onderhoud
  • Schadeherstel

Rijd met vertrouwen en gemak bij Virena Autogroep: Nieuwe Kia’s en hoogwaardige occasions

Als Kia dealer hebben wij een uitgebreide range aan nieuwe modellen. Van compacte stadsauto tot grote elektrische EV. Als nr.1 merk van Nederland zijn veel mensen overtuigd van het merk Kia. Moderne modellen en 7 jaar garantie maken het compleet.

Bij Virena Zakelijk hebben we naast nieuwe Kia’s ook een ruime selectie aan jong gebruikte BTW voertuigen. Met Kia select bent u verzekerd van een betrouwbare en veilige occasions met minimaal een jaar garantie of de resterende fabrieksgarantie van 7 jaar vanaf het bouwjaar van de auto.

Bij Virena Zakelijk heeft u altijd één aanspreekpunt, dat is wel zo makkelijk. We houden van een lage drempel en een uitstekende service. We weten als geen anders dat de auto voor velen een belangrijk gereedschap is in de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, daardoor houden we u altijd mobiel en zullen we er alles aan doen om uw gereedschap perfecte staat te houden.

Wij zijn er om u te voorzien van een onbezorgde mobiliteit en een glimlach als u wegrijdt. Dit maakt Virena Autogroep zo uniek.